[PDF and VCE] Free Share 1Z0-517 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Comments Off on [PDF and VCE] Free Share 1Z0-517 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest 1Z0-517 vce exam! Get yourself well prepared for the On-Premise Applications Jun 06,2022 Latest 1Z0-517 exam questions Oracle E-Business Suite R12.1 Payables Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Z0-517 dumps. With We latest 1Z0-517 vce, you’ll pass the On-Premise Applications Hotest 1Z0-517 vce dumps Oracle E-Business Suite R12.1 Payables Essentials exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-517 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-517 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-517 dumps.If you need to check sample questions of the 1Z0-517 free dumps, go through the Q and As from 1Z0-517 dumps below.

Question 1:

Select three activities that must be performed to complete the setup of the key accounting flexfield. (Choose three.)

A. Create aliases.

B. Define a value set.

C. Define security rules.

D. Define an account structure.

E. Define valid segment values.

F. Create account combinations.

Correct Answer: BDE


Question 2:

Which three activities would use summary accounts? (Choose three.)

A. creating a monthly recurring standard journal entry to amortize goodwill

B. allocating the total monthly costs of the Information Services department to other departments

C. estimating a sales commission accrual based on the total of all product sales for each division

D. formulating a budget for employee benefits in each company based on the total of all budgeted employee salaries

Correct Answer: BCD


Question 3:

You are working on an implementation for Accounts Payable for ABC Inc. Your client has three requirements:

1.

They want to be able to pay only certain types of suppliers by batch.

2.

Each payment batch must be under $100,000 USD, or the batch automatically gets canceled without user intervention.

3.

Each single payment for a supplier site must be between $10 USD and $10,000 USD, or the payment is automatically not issued.

To meet the above requirements, you perform these steps:

A. Set up suppliers with pay groups for each type, and use them when running the payment batch.

B. Set up the payment batch with Maximum Outlay equal to $100,000 USD.

C. Set up the payment batch with Maximum/Minimum payments as $10 USD and $10,000 USD. Which requirements have you met?

A. 2 and 3

B. 1, 2 and 3

C. 1 and 2

D. 1 and 3

Correct Answer: D


Question 4:

Payables lists four seeded payment methods. They are check, outsourced check, electronic, and wire. Choose the correct description for wire.

A. a paper check to print and send to a supplier

B. an EFT, EDI, or XML to the bank of a supplier

C. a funds transfer initiated by contacting the bank and requesting wire payment to the bank of a supplier

D. transmission of payment information to an external party, such as your bank, that prints checks on your behalf

Correct Answer: C


Question 5:

Identify three setup options that are defined in the Financial Options window. (Choose three.)

A. interest

B. retainage

C. miscellaneous

D. expenses clearing

E. expense AP accrual account

Correct Answer: BCD


Question 6:

Select two actions available in Oracle General Ledger. (Choose two.)

A. deleting posted journals

B. exporting data to subsidiary ledgers

C. importing data from subsidiary ledgers

D. consolidating balances in subsidiary ledgers

E. consolidating balances from multiple ledgers

Correct Answer: CE


Question 7:

Which three are the benefits of the Currency Rates Manager in Oracle General Ledger? (Choose three.)

A. You can maintain daily rates and historical rates more easily.

B. You get improved efficiency with the help of the spreadsheet interface.

C. You can maintain consistency among different currency conversion rates.

D. Additional security ensures that historical rates can be uploaded to closed or future periods only.

E. You can maximize intercompany imbalances during intercompany eliminations of foreign currency transactions that are due to exchange rate differences.

Correct Answer: ABC


Question 8:

John, the rates manager at ABC Company in the USA, is in charge of maintaining currency rates for the entire company. John had defined the rates for GBP to USD and GBP to Indian Rupee (INR) only. Sam, the company accountant, is worried that he would not be able to execute transactions involving USD and INR currencies. What does John say to help Sam?

A. Currency Rates Manager automatically converts all transactions entered in INR to USD.

B. Currency Rates Manager automatically converts all transactions entered in INR to GBP first and then to USD.

C. Currency Rates Manager automatically performs the calculation between USD and INR on the basis of cross-rate rules.

D. Sam must manually define the USD to INR rates first, to be able to enter transactions involving USD and INR currency.

E. Sam must manually define the INR to USD rates first, to be able to enter transactions involving USD and INR currency.

Correct Answer: C


Question 9:

Scott, the CFO at ABC Company in the USA, wants to present the annual income statement to the board of directors of the company. ABC Company engages in many exports and import activities and follows the policy to revalue all its transactions in foreign currency with the current market rates. Scott requests George, the head accountant of the company, to revalue all foreign currency transactions done during the year. Select two prerequisites that George must comply with to ensure that the revaluation is done as desired. (Choose two.)

A. Define accounts for realized gains and realized losses.

B. Define accounts for unrealized gains and unrealized losses.

C. Define the weights for each currency used for doing transactions.

D. Define a batch under which the revaluation journals would be stored.

E. Define a revaluation rate for each currency for each period or date for which the revaluation must be run.

Correct Answer: BE


Question 10:

You are implementing Oracle General Ledger at a client site. The client is based in the US, but they have a presence in many countries and transactions in multiple currencies.

The implementation team decides that the GL multi-currency setup will be a part of the implementation. The company\’s management in the US wants to see all transactions in USD, whereas the management in Europe wants to see the transactions in Euros. The CFO has this requirement:

While entering daily transactions, the user must be able to enter the current exchange rate. But at month end, the assets and liabilities in Euros must be converted into USD at the monthly average exchange rate. Can this requirement be satisfied?

A. Oracle GL does not support this functionality.

B. Workflow must be customized to satisfy this requirement.

C. The account generator must be customized to satisfy this requirement.

D. Oracle GL provides this functionality and there is no problem in satisfying the requirement.

Correct Answer: D


Question 11:

ABC Company in India imports baking equipment from XYZ Company in the USA. There is an outstanding invoice of $1,000,000 to be paid in two months. The USD-to-INR rate when the transaction was done was 47.5. Now the USD-to-INR rate has changed from 47.5 to 40.5. Jack, who is a treasury analyst at ABC Company, reviews the transactions and comes to a conclusion. Select two correct conclusions arrived upon by Jack. (Choose two.)

A. XYZ Company is not impacted at all by this rate change.

B. XYZ Company has a positive impact by this rate change.

C. ABC Company is not impacted at all by this rate change.

D. ABC Company has a positive impact by this rate change.

Correct Answer: AD


Question 12:

Select two statements that are correct for the secondary tracking segment. (Choose two.)

A. Only the natural account segment or the balancing segment can be specified as the secondary tracking segment.

B. Any segment that is specified as the secondary tracking segment also must be specified as the management segment.

C. Any segment, except the natural account segment or the balancing segment, can be specified as the secondary tracking segment.

D. This segment will be paired with the balancing segment when generating account balances for retained earnings account, unrealized gains or losses account, and the cumulative translation adjustment account.

E. This segment will be paired with the natural account segment when generating account balances for retained earnings account, unrealized gains or losses account, and the cumulative translation adjustment account.

Correct Answer: CD


Question 13:

Identify two correct statements about the consolidation feature of Oracle General Ledger. (Choose two.)

A. Both budget and actual balances can be consolidated.

B. Consolidation is possible only when the subsidiaries use multiple Oracle application instances.

C. You can consolidate balances only when there are separate ledgers for different companies.

D. You can maintain multiple companies with similar or different accounting structures and consolidate their results for meaningful financial reporting.

Correct Answer: AD


Question 14:

Select three statements that apply to Interface Data Transformer (IDT). (Choose three.)

A. It ensures reapplication of the same rules each time you transfer.

B. IDT provides greater flexibility by performing no validation on the imported data.

C. User-defined conditions enable you to control when transformation rules must be applied.

D. IDT provides automatic data conversion that converts disparate data formats into an Oracle format.

E. It makes exporting of data from Oracle General Ledger into external feeder systems much easier and less time consuming.

Correct Answer: ACD


Question 15:

Flavour Inc. in the United Kingdom has a subsidiary in India known as Spices Inc. Flavour Inc. has a four-segment chart of accounts, whereas Spices Inc. has a five-segment chart of accounts. Select three statements that apply to

consolidating ledgers with different charts of accounts.

(Choose three.)

A. Only one action can be defined per parent segment.

B. Consolidations based on account rules process faster.

C. Consolidations based on segment rules process faster.

D. Segment rules override account rules if there is any conflict.

E. A segment rule action must be defined for each segment in the parent chart of accounts.

Correct Answer: ACE